37-річна екс-дружина Остапчука натякнула на довгоочікувану першу вагітність: “Потрібно буде після пологів”

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла про власні плани на першу вагітність. Христина Горняк повідомила, що хоче зробити після пологів.

Хороший блогер завжди підтримує контакт із власною авдиторією. Такою є і відома українська медійниця Христина Горняк. Колишня дружина популярного шоумена Володимира Остапчука часто спілкується зі своїми підписниками, а також ніколи не відмовляє їм у відповіді на запитання, що їх цікавлять. Наприклад, нещодавно одне з питань до зірки виявилось особистим.

Горняк розповіла про першу вагітність

На своїй Інстаграм-сторінці Христина Горняк розмістила наліпку, в якій її підписники могли залишити власні питання. Комусь було цікаво дізнатись, чи натуральний в зірки бюст, чи вона його збільшувала на столі у пластичного хірурга. Зірка не стала приховувати правду та відповіла чесно – до власного тіла вона претензій не має, але в майбутньому щось змінити в ньому планує.

Колишня дружина Володимира Остапчука Горняк розповіла про плани на свою першу вагітність
Колишня дружина Володимира Остапчука Горняк розповіла про плани на свою першу вагітність

За словами Христини Горняк, у неї повністю натуральна зовнішність – включно з бюстом. Знаменитість припустила, що їй пощастило з формою, а тому він має такий чудовий вигляд. Втім, після пологів і годування дитини блогерка хоче таки звернутись до пластичного хірурга для того, аби відкоригувати форму.

Колишня дружина Володимира Остапчука Горняк розповіла про плани на свою першу вагітність
Колишня дружина Володимира Остапчука Горняк розповіла про плани на свою першу вагітність

Варто нагадати, що про особисте життя Христини Горняк відомо мало, адже блогерка не з великим бажанням про це розповідає. Коли знаменитість ще жила в Австрії, то розповідала про побачення з чоловіком, але виявилось, що зірка вже з ним розійшлась. До слова, блогерка нині живе в Україні – про свій переїзд на Батьківщину вона повідомила не так давно. Христина Горняк була щасливою опинитись у рідному Києві.

Популярне

Схожі статті

Холодець з будь-якого м’яса вийде ідеально прозорим і смачним: запам’ятайте цей секрет від шеф-кухарів

Смачний, наваристий, з прозорим бульйоном та м'яким м'ясом – саме таким виходить холодець за цим рецептом. Для приготування ідеального холодцю потрібно знати кілька кулінарних секретів.

“Чашечки наполовину пусті”: Тіна Кароль стала зіркою жартів та відреагувала на критику навколо її форм

Відома українська співачка Тіна Кароль відреагувала на насмішливі коментарі, які полилися в її адресу після виступу на одному з концертів. Що стало причиною для "хейту" зірки?

Готую чоловіку на роботу і всім домашнім просто так: картопляні булочки з фаршем – краще, ніж пиріжки

Щоб приготувати вдома булочки з м'ясним фаршем, особливих закупів робити не доведеться. Всі продукти знайдуться у холодильнику. Виходить доволі гарна страва й дуже смачна.