“Чашечки наполовину пусті”: Тіна Кароль стала зіркою жартів та відреагувала на критику навколо її форм

Відома українська співачка Тіна Кароль відреагувала на насмішливі коментарі, які полилися в її адресу після виступу на одному з концертів. Що стало причиною для "хейту" зірки?

Тіна Кароль є однією з найбільш відомих та успішних співачок України. На кожному її концерті присутні тисячі шанувальників, а її пісні транслюються по всій країні та за її межами, збираючи багатомільйонну аудиторію слухачів.

Тіна Кароль відреагувала на критику в свою сторону
Тіна Кароль відреагувала на критику в свою сторону

Окрім вокальних здібностей, Тіна Кароль відома своєю привабливою зовнішністю та яскравими сценічними образами. Вона ретельно готується до кожного виступу, приділяючи особливу увагу деталям свого вигляду. Її оточують провідні стилісти, візажисти та перукарі, які допомагають створювати вражаючий сценічний образ. На кожній сцені Тіна дійсно сяє, немов зірка.

Проте навіть у таких артистів як Тіна трапляються несподівані моменти. Один із таких стався під час концерту в Рівному, коли Тіна Кароль виступала в рамках свого всеукраїнського туру. Для цього виступу співачка обрала білий корсет, який, на перший погляд, виглядав стильно і гармонійно. Але на відео, яке з’явилося в соціальних мережах після концерту, шанувальники помітили дещо незвичне: корсет виявився занадто великим для співачки, і це створило візуальний ефект, ніби у Тіни взагалі немає бюсту.

Тіна Кароль відреагувала на критику в свою сторону
Тіна Кароль відреагувала на критику в свою сторону

Швидко реагуючи на це, користувачі соцмереж почали жартувати з цієї ситуації. З’явилося безліч коментарів, де глядачі кепкували, що “чашечки наполовину повні або наполовину пусті”, “груди залишилися в іншому корсеті” або ж іронізували на тему, що “на душі пусто”. Шквал жартів заполонив інтернет, а деякі шанувальники навіть натякали на те, що винуватцем цього інциденту був стиліст, який не підібрав корсет відповідного розміру.

Тіну Кароль розкритикували за невдалий образ
Тіну Кароль розкритикували за невдалий образ

Кароль не залишила цю ситуацію без уваги. У своєму телеграм-каналі вона поділилася відео блогерки, яка обговорювала цей казус із підписниками. Проте сама співачка не дала жодних офіційних коментарів щодо ситуації, що залишило простір для подальших жартів та обговорень.

Популярне

Схожі статті

“Ніжна моя”: Сергій Жадан звернувся до Христини Соловій вперше після розриву, бо вона йому зрадила

За перипетіями роману Сергія Жадана з Христиною Соловій свого часу українці спостерігали, затамувавши подих. Та навіть після розставання знаменитості продовжують інтригувати публіку.

Не знаєте, що смачненького зробити до чаювання? Спробуйте мʼятне печиво: в приготуванні просте, а як освіжає

Коли хочеться чогось смачненького до чаю, а звичайні магазинні солодощі вже набридли, спробуйте приготувати ароматне та освіжаюче мʼятне печиво. Рецепт у статті.

Холодець з будь-якого м’яса вийде ідеально прозорим і смачним: запам’ятайте цей секрет від шеф-кухарів

Смачний, наваристий, з прозорим бульйоном та м'яким м'ясом – саме таким виходить холодець за цим рецептом. Для приготування ідеального холодцю потрібно знати кілька кулінарних секретів.