(ВІДЕО) Тіна Кароль реготала в храмі і мало не спалила фату: фатальні прикмети на весіллі з Євгеном Огіром

Друг Тіни Кароль, генеральний директор телеканалу "М1" Сергій Перцев, поділився архівним відео з весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра. Ролик був знятий 12 років тому.

Рівно 12 років тому українська співачка Тіна Кароль одружилася зі своїм продюсером Євгеном Огірем. Їх називали однією з найкрасивіших пар вітчизняного шоу-бізу. Євген і Тіна були неймовірно закоханими і щасливими.

Весілля знаменитої пари теж було схоже на казку. Вони таємно розписалися в Києві, а потім відгуляли пишний банкет на Мальдівах в колі найближчих людей.

Після повернення до Києва з теплих країн подружжя обвінчалося у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Як зізналася сама артистка, саме ця подія стала для неї офіційним початком сімейного життя, так як вона глибоко віруюча людина.

Через 12 років друг Кароль Сергій Перцев, який є генеральним директором музичного телеканалу “М1”, поділився зворушливим і одночасно сумним відео з дня вінчання Кароль і Огіра.

Кадр из свадебного видео Тины Кароль и Евгения Огира
Кадр з весільного відео Тіни Кароль та Євгена Огіра

На відео видно, як очі Тіни і Євгена світяться справжнім щастям. Співачка не могла стримувати емоцій — під час вінчання вона то посміхалася, то майже плакала. Від хвилювання вона ледь не спалила свою фату свічкою, яку тримала в руці.

Потрапили в ролик кадри і з ресторану і фотосесії молодят на Софіївській площі в Києві. Машину з подружжям по дорозі до місця банкету обсипали пелюстками троянд діти в костюмах янголят.

Кароль, виходячи з автомобіля перед рестораном, трохи заплуталася в шлейфі, але коханий чоловік допоміг утримати рівновагу. До речі, плаття Тіни було досить простим, але красивим і лаконічним.

На тлі відео звучить пісня Кароль “Я все еще помню”, яку вона присвятила своєму чоловікові, після того, як він пішов з життя. Євгенія Огіра не стало 28 квітня 2013 року після тривалої боротьби з раком шлунка. Пара прожила в шлюбі всього п’ять років, у них народився син Веніамін.

“Світле сумне відео”, — написав під публікацією Віталій Козловський. І дійсно, після всіх подій дане відео викликає одночасно і теплі відчуття, і смуток.

Друзья, вы же помните, как нам было весело ровно 12 лет назад ?Если забыли.. напоминаю )не знаю как вам а мне эта песня впечаталась в жизнь сильно

Opublikowany przez Сергей Перцев Poniedziałek, 15 czerwca 2020

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.