Так свій день народження не святкував навіть Кіркоров – онлайн-концерт Олега Винника на НСК “Олімпійський ” в карантин – це унікальне явище 2020 року

Олег Винник свій 47-й день народження відсвяткував в ексклюзивному варіанті - стадіонним шоу в онлайн-форматі. Такого ще не робив ніхто в пострадянських країнах. Феєричне свято відбувся вчора, 31 липня.

Вчора найспокусливіший чоловік української естради, поп-співак Олег Винник порадував всіх поціновувачів своєї творчості важливим для всіх його шанувальників, а в більшості прихильниць, приводом – 31 липня йому виповнилося 47 років. І в честь цього свята виконавець організував розкішний ексклюзивний онлайн-концерт.

Олег Винник

У свій день народження Винник провів масштабну музичну сесію на НСК “Олімпійському “, і в цей раз публіка у нього зібралася просто вражаюча – більше 100 тисяч глядачів долучилися до високотехнологічного шоу. Програма складалася з головних хітів співака і неймовірних візуальних ефектів.

Взяти участь в інтерактивному концерті можна було не тільки з України та країн СНД, а з будь-якої точки світу – тепер популярність вітчизняної зірки розшириться без кордонів.

Постер онлайн-концерту

Для створення ефекту присутності були використані найсучасніші і кращі технології віртуальної реальності, і кожен глядач міг опинитися прямо перед сценою з улюбленим виконавцем.

Ніколи ще зоряний перформанс не був такий близький і вражаючий.

Сольник порадував найпопулярнішими піснями Винника, наприклад, “Роксоланою “, “Ніно “, “Вовчиця “. Крім цих хітів прозвучали ще багато інших вже відомих або нових композицій співака.

Олег Винник

Крім музичної складової, для фанатів продумали можливість “заглянути ” в гримерку до Олега, зробити зі знаменитістю селфі або подарувати йому букет.

Також всі шанувальники можуть купити мерч артиста в анонсованому на концерті OV Shop – тепер він буде доступний цілий рік.

 

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.