Повернення Танковича, але без вагітної Гвоздьової, невпізнанний Винник і суддя-Монатік: сюрпризи п’ятого ефіру «Танців з зірками»

Уже цієї неділі 27 вересня на 1+1 відбудеться п'ятий ефір «Танців з зірками». На глядачів чекає феєричне повернення Танковича, але без вагітної Ілони Гвоздьової, невпізнанний Олег Винник і Монатік в суддівському кріслі.

Новий випуск самого танцювального проекту країни буде присвячений світовому кіно. З огляду на тематику, телеглядачів чекає чимало перетворень.

Так, Тарас Цимбалюк станцює румбу в стилістиці «Титаніка», Арам Арзуманян стане Міккі Маусом, Сергій Танчинець постане в образі Чіпа з мультика «Чіп і Дейл».

Танці з зірками - четвертий ефір
Танці з зірками — п’ятий ефір

Санта Дімопулос перетвориться на Жасмін, адже саме так її називали в дитинстві, а улюбленець мільйонів вовчиць Олег Винник випробує на собі роль Голохвастова з культового фільму «За двома зайцями».

Олег Винник та Олена Шоптенко на "Танцях з зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко на «Танцях з зірками»

До трійки постійних суддів восьмого сезону приєднається вже знайомий глядачам як член журі співак Дмитро Монатік. Він буде оцінювати хореографію учасників разом з Владом Ямою, Катериною Кухар і Григорієм Чапкісом.

Дмитрий Монатик
Дмитро Монатік

Але головна подія п’ятого ефіру — повернення Дмитра Танковича, який покинув паркет першим разом зі своєю партнеркою Ілоною Гвоздьовою. Танцівниця зіткнулася з хвилею критики через те, що танцювала на пізніх термінах вагітності.

Саме тому за результатами глядацького голосування вони не пройшли далі другого тижня.

Ілона Гвоздьова вийшла на паркет і станцювала ча-ча-ча з величезним пузом
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

У минулому випуску в зоні ризику опинилися Позитив і Юля Сахневич, Тарас Цимбалюк та Яна Заєць, Alyona Alyona і Юрій Гурич. Продовжити боротьбу за кубок не змогла остання пара. Скоро дізнаємося, хто поповнить список вибулих.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.