ТОП-16 корисних і економних Лайфхак для кухні (Відео)

Знайома ситуація - ви вранці заварили кави та чекаєте поки він охолоне, бо боїтеся обпалити мову. У так хочеться якнайшвидше його випити!

Як одним яйцем нагодувати трьох людей? Дуже просто – це новий лайфхак. Спершу проколюєте в сирому яйці невелику дірочку і кладете його в морозильну камеру. Коли яйце замерзне – очищаєте його і розрізаєте сире заморожене яйце на часточки. Потім смажите на пательні зі спеціями. Все – сніданок готовий. Звичайно одного яйця на трьох, мало – це жарт, але таким, чином ви можете приготувати для себе цікаве блюдо, до того ж незвичайним способом.

Як зробити вдома самому суші та при цьому форма буде незвичайна. Просто потрібно використовувати форму для льоду з холодильника. Це просто. Осередки форми накриваєте плівкою і потім поетапно розкладає все інгредієнти суші та потім перевертаєте і знімаєте плівку – все можна подавати на стіл.

А як приготувати желейні цукерки? Візьміть 150 грамів пюре манго плюс додайте 40 г цукру. Перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім додає 10 грамів желатину попередньо розведеним у воді. Наповнюємо сумішшю формочки для льоду наполовину. Потім все ставимо в морозилку і желе готове.

Знайома ситуація – ви вранці заварили кави та чекаєте поки він охолоне, бо боїтеся обпалити мову. У так хочеться якнайшвидше його випити! Що робити? Як кава швидко остудити? Покладіть в нього одну або дві чайні ложечки, які ви попередньо заморозили в морозилці. Кава готовий його можна пити.

Гаряча кава
Гаряча кава

Ви починаєте мити брудний посуд і раптом мийний засіб закінчилося, а у вас залишилася ще брудна сковорода. Бігти в магазин за мийним засобом пізно або ще рано, а може просто не хочеться. Вихід є – нанесіть на мочалку трохи зубної пасти. Таким чином жирну і брудну сковороду можна швидко очистити.
Інші цікаві Лайфхак, ви можете побачити, подивившись відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.