Молитва про зняття прокляття передчасної смерті і про руйнування прокляття відкидання

Господи, зламайте влада диявола над моїм життям в ім'я могутнього Ісуса.

Молитва про зняття прокляття передчасної смерті

Батько, я хочу подякувати Тобі за те, що ти видалив мене з царства тьми та переніс мене в царство твого Сина, Ісуса. Тепер я належу до нової сім’ї. Позбавтеся від мерзенного духу передчасної смерті, який переслідував мою сім’ю протягом поколінь. Зламайте влада диявола над моїм життям в ім’я могутнього Ісуса. Диявол, я нагадую тобі, що тепер я належу до нової сім’ї. Ти не контролюєш моє життя. Моя сім’я і я будемо жити, щоб вихваляти славні справи Господа Бога Всемогутнього, Творця Неба і Землі, Творця всього видимого і невидимого. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про руйнування прокляття відкидання

Батько, мій чудотворець, сьогодні я приходжу до твого престолу сповідати всі свої гріхи та гріхи моїх предків. Спасибі, що пробачили нам наші минулі, справжні та майбутні гріхи та прийняли нас у свою сім’ю. Ми згрішили проти вас, і в результаті наша сім’я опинилася під прокляттям відкидання. Я звільняюся від цих прокльонів відкидання з дому мого земного батька в ім’я Ісуса. Я заявляю, що ні один з моїх дітей і онуки не буде відкинутий, тому що тепер ми належимо до святої сім’ї Бога і є дітьми Єдиного, істинного Бога. Ми завжди знайдемо у тебе розташування, дорогий батько. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.