Молитви проти самотності матері і можливість оплатити її лікування

Господи, я молюся, щоб ти повернув моєї матері здоров'я.

Молитва про фінансову стабільність при лікуванні

Господь Ісус, наш Милосердний і Вірний Первосвященник, я знаю, що моя мама зіткнулася з важким фінансовим становищем, тому що вона хвора. Рецепти, доплата та інші рахунки накопичуються, і вона не може працювати за своїм звичайним графіком. Я молю, Господь Ісус, про диво.

Я молюся, щоб вона могла зводити кінці з кінцями. Я молюся, щоб вона не була настільки вражена, що не могла повідомити нам про те, яка допомога їй потрібна. Ми не зможемо допомогти їй, якщо вона не скаже нам, що і скільки їй потрібно, Господь Ісус. Будь ласка, допоможіть нам швидко скласти план, щоб взяти під контроль фінансову ситуацію, щоб вона могла зосередитися на своєму одужанні. Їй потрібно зцілюватися, Господь Ісус, а не турбуватися про гроші. Будь ласка, будь з нею таким чином. Зніміть її стрес і заспокойте її розум, щоб вся її енергія пішла на зцілення її тіла. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва про порожнє гніздо моєї матері

Бог безмірною милості, я хвалю Тебе за те, що Ти так дбаєш про мою матір. Я знаю, що Ти її сильно любиш, Боже. Боже, я молю, щоб Ти зцілив її тіло і позбавив її від хвороб. Вона присвятила так багато свого життя вихованню дітей. Тепер, коли ми виросли, моя мати продовжує відчувати смуток і втрату, тому що нас більше немає в її будинку та у нас є власне життя.

Тепер, коли вона хвора, ця печаль і втрата тиснуть на неї набагато важче. Будь ласка, поверніть їй здоров’я, а потім допоможіть їй створити для себе дивно яскраву і повну життя. Надсилайте її до осмислених занять, які живлять її душу. Зробіть цю частину її життя такої ж повноцінної, як коли вона нас виховувала.

Допоможіть мені бути хорошим сином / дочкою і заплануйте в моєму календарі дзвінки з мамою, щоб я не забував регулярно спілкуватися з нею. Заздалегідь дякую Тобі, Ісус, що Ти зробиш все це і навіть більше. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва проти самотності матері

Батько Співчуття, я молюся, щоб ти повернув моєї матері здоров’я. Тепер, коли вона хвора, самотність, яке вона зазвичай відчуває, набагато більш серйозне, і вона дійсно пригнічена. Друзі моєї матері вмирають, і у неї майже не залишилося хороших друзів. Друзі, яких вона залишила, живуть своїм життям, і вона часто буває одна. Будь ласка, сядь з моєю мамою, батько. Візьми її за руку і зціли її. Перебувай у ній Твоїм Святим Духом та випромінювальних від неї Свою присутність.

Омолодіть її здоров’я і наповніть її Своєю радістю, щоб вона відчула, що вона не одна. Оточи її та огорни, Господь, Твоєї нескінченною любов’ю. Я молюся, щоб вона знову відчула себе добре, і щоб, залишившись одна, вона нічого не знала про почуття самотності через свого солодкого спілкування з Тобою. Я молюся, щоб Ви також дали більше часу її друзям і родині. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.