Подячна похвала Пресвятій Богородиці

У суботу на п'ятому тижні Великого посту свята Церква урочисто виголошує молебний спів акафісту, або Вдячна похвала Пресвятій Богородиці.

Свята Марія, ти – посудина і оселя, в якій зберігаються всі Містерії. Ти знаєш, чого не знали патріархи, ти відчула те, що не було відкрито ангелам. Ти чула те, що не чули пророки. Все, що було приховано від попередніх поколінь, стало відомо Тобі. Більшість цих чудес залежало від Тебе.
О Непорочна і повністю чиста Діва Марія, Матір Божа, Цариця світу, надія тих, хто в розпачі: Ти радість святих, Ти миротворець між грішниками і Богом, Ти є захисником занедбаних, безпечним притулком тим, хто знаходиться на море світу, Ти розраду світу, звільнення полонених, розрадниця страждальців.
О велика Свята Марія, ми ховаємося в Твойому захисті. Після Бога, Ти вся моя надія. Ми носимо ім’я Твоїх слуг, не дозволяй ворогові тягти нас до пекла. Я вітаю Тебе, о велика посередниця світу між людьми і Богом, Матір Ісуса, нашого Господа, яка є любов’ю всіх людей і Бога, Тобі честь і благословення Отцем і Святим Духом. Амінь.
О Діва, найчистіша, абсолютно чиста, о Марія, Матір Божа, Цариця всесвіту, Ти вище всіх святих, надія обраних і радість всіх блаженних. Це Ти примирила нас з Богом. Ти – єдиний притулок грішників і надійна гавань тих, хто потерпів корабельну аварію. Ти – втіха і спасіння всіх. Ми звертаємося до Тебе і просимо Тебе пожалій нас. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".