Молитви, щоб жити за Божим планом і не відчувати потребу. Читайте з вірою в серці

Господи, Ви сказали: відвернутися від зла і робити добро, шукати світу і працювати для його підтримки.

Я не буду відчувати потреби в хорошому – молитва

Батько, Подавець всього доброго, я хвалю Тебе за обіцянки Твого слова. Ви пообіцяли, що тим, хто довіряє вам, не бракуватиме в хорошому. Я спробую і подивлюся, що в тебе добре! Я висловлюю вам свою повагу до тих, хто боїться, що у вас є все, що їм потрібно.

Я буду хвалитися вашим ім’ям, тому що я вірю, що ви будете розвивати мій бізнес, робити його відомим і що процвітає. Я скористаюся своїм успіхом, щоб розповісти про ваш велич і як свідчення вашої люблячої доброти. Амінь.

 ""

Молитва: за Божим планом

Мій Господь і мій Бог, Твоє слово дає мені інструкції про те, як прожити довге і щасливе життя. Ви сказали, що я повинен утримувати свою мову від злих слів і моїх вуст від брехні.

Ви сказали: відвернутися від зла і робити добро, шукати світу і працювати для його підтримки. Господь, я знаю, що коли я веду своє особисте життя і свої справи чесно і доброзичливо, я можу очікувати, що твої благословення будуть переслідувати мене. Дякую вам за перемогу в фінансах мого бізнесу. Амінь.

Молитва про кращий шлях

Бог, Який дає більш ніж достатньо, я знаю, що у тебе є найкращий шлях. Я знаю, що віра в себе або проходження світовій системі – це просто рецепт катастрофи. Я розумію, що моє життя не належить мені, і що я не зможу будувати успішні плани без вашої милостивої допомоги.

Я дякую вам за те, що є кращий спосіб вести мій бізнес, і це ваш шлях. Я не забуду віддати вам честь і похвалу, тому що саме ви даєте мені силу підняти цей бізнес на вершину. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.