Молитви допомагають впоратися з фінансовими труднощами. Читайте з вірою в серці

Я прошу фінансової стабільності, щоб я міг перестати турбуватися про гроші та зосередитися на інших речах в моєму житті.

Віддатися молитві

Боже Небесний, я вірю, що Ти все контролюєш, незалежно від того, в якій точці мого життя я перебуваю. Я віддаю Тобі всі свої турботи та страхи з приводу фінансів. Можеш замінити мої турботи вірою.

Я прошу фінансової стабільності, щоб я міг перестати турбуватися про гроші та зосередитися на інших речах в моєму житті. Візьміть на себе все моє єство, щоб я став людиною, якого не турбують гроші. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-5

Молитва про зміцнення моєї впевненості
Жахливий Бог, Ти сказав, що шукають Тебе не будуть мати потребу в гарному. Я знаю, що фінансова нестабільність, з якою я зараз стикаюся, має тимчасовий характер і що Твоє провидіння вічно. Зміцни мою впевненість в Тобі та Твоїм словах, щоб я більше не турбувався і не боявся. Направ мене ще більше шукати Твого присутності в ці часи відчаю. Амінь.

в
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-6

молитва достатку
Великий Боже, я вклоняюся Твоєму хреста, просячи фінансового благословення в моєму житті. Я ніщо без Тебе, але з Тобою можливо все. Я вірю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Я молюся, щоб Ти дав мені те, що мені потрібно, щоб я міг виконувати свої земні обов’язки та більше не боротися з грошима. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-7

Моя напірна молитва
Моя сила, Ти був моєю опорою з того дня, як я народився, захищаючи, забезпечуючи та направляючи мене на всьому шляху. Я знаю, що ця боротьба з фінансами нічим не відрізняється від моїх минулих проблем.

Ти мій товариш, і я знаю, що не самотній в цьому. Дозвольте Твоїй силі текти в моє життя, щоб мені більше нема про що турбуватися. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.