Молитви, що дають впевненість в житті. Читайте з вірою в серці

Небесний Отець, Ви бачите мене в цій ситуації, і я повністю усвідомлюю, що не зможу пережити цю фінансову кризу без Вас.

Серце моє – молитва

Небесний Батько, я приношу Тобі весь тягар, яке я ніс на собі так довго. Ви бачите мене в цій ситуації, і я повністю усвідомлюю, що не зможу пережити цю фінансову кризу без Вас. Своєю любов’ю і провидінням втішити моє серце і дозвольте мені відчути, що ви тут.

Дай моєму серцю знати, що Ти ніколи не залишиш мене. Я прошу допомоги, щоб я міг очистити свій розум і залагодити ситуацію. Будьте моєю втіхою і допоможіть мені подолати цю проблему. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-18

Покажи мені шлях молитва
Вічний Батько, я точно не знаю, куди мені тепер іти. Ось я у Твоїх ніг, прошу, щоб Твій світло осяяло мій шлях. Фінансова нестабільність в цьому світі творить. Це серйозно псує мої відносини з собою, з іншими людьми та з Вами.

Покажи мені шлях, щоб я більше не міг блукати та загубитися через цієї проблеми. Покажи мені, як подолати мої фінансові труднощі. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-19

Молитва з відкритими очима
Вірний Батько, ніколи у своєму житті я не чув, щоб Ти порушив обіцянку. Ви були вірні та вірні кожному сказаному вами слову. Я покладаюся на Тебе зараз більше, ніж будь-коли.

Відкрий мої очі, щоб я міг бачити Твоє достаток і провидіння всюди. Хоча я постав перед труднощами, допоможи мені не випустити з уваги Твій кінцевий план і мета для мене. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-20

Моя постійна молитва
Отець вічності, ніщо в цьому світі не вічне, крім змін, включаючи мою важку ситуацію. Ти моя єдина постійна, і я знаю, що Твоя влада над усім буде вічною.

Тримай мене ближче до себе, поки я перебуваю в цьому фінансовій кризі, оскільки я намагаюся вижити кожен день. Я вірю в Тебе, о Господи. Направ мене на шлях до фінансової свободи. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.