Сильні молитви про здоров’я душі і серця. Читайте з вірою

Господи, я знаю, що моя душа буде процвітати, коли я буду сповнений Твого Слова та усвідомлюю благодать, якою я володію в Тобі.

Молитва про заспокійливу ніжність

Господь мого Миру, я приходжу до Тебе з розумом, повним поспіху і суєти життя, які потребують зосередження і відпочинку. Господи, будь ласка, нагадай мені, що мовчання – це нормально, тому що тоді я можу чути Твій тихий шепіт.

Нагадай мені, що це нормально – просто сидіти та міркувати про Тебе і Твоїх обіцянках, тому що це те, що позбавляє мене від цього жалюгідного стану. Принеси мені Свою заспокійливу ніжність. Амінь.

Молитва, щоб світ Божий царював в моєму серці

Небесний Батько, я молюся, щоб світ, що виходить від Христа, запанував в моєму серці. Дякую Тобі за те, що Ти покликав мене жити у світі. Я вдячний Вам за те, що Ви задовольняєте всі мої потреби, і що мені не потрібно турбуватися про ситуації.

Допоможіть мені не хвилюватися через те, що роблять або кажуть інші, але зробіть їм знижку і вибачте тих, хто мене ображає. Дай мені м’якість і терпіння, необхідні для мого душевного спокою. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про здоров’я моєї душі

Господь, я дякую Тобі за Твій світ, який виходить від єдності з Тобою і моїми братами та сестрами у Христі. Молюся про внутрішній спокій і здоров’я душі. Я дякую Тобі за свідоцтво Твого Духа, яке є моєю внутрішнім Захистом.

Я знаю, що моя душа буде процвітати, коли я буду сповнений Твого Слова та усвідомлюю благодать, якою я володію в Тобі. В Ім’я Ісуса, нашого Посередника між Богом і людиною, амінь.

Молитва про серце

О Боже, послухай мій крик! Моє серце переповнене. Тихо чекаю Тебе, мою перемогу, мою непохитну міцність. Коли я відчуваю себе розбитим на частини, я приходжу до Тебе за відновленням і виливаю Тобі своє серце. Я завжди довіряю Тобі.

Я дякую Тобі, дорогий Господь, за Твою силу і незмінну любов, які підтримають мене і приведуть до перемоги. Слава Тобі вічно, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.