Сильні молитви за мир і розбиті сім’ї. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Більшість людей губляться, коли у них у сім'ї починають складатися погані стосунки. Вони хочуть повернути все назад, але не знають, як це зробити. Для цього є молитви

Молитва за мир

Дорогий Бог, наш світ розривають війни та насильство. Я молюся, щоб ви подарували цьому світ, який можна знайти лише у вас. Я молюся за тих, хто страждає від наслідків війни та насильства. Я молюся, щоб ви забезпечили їм фізичне та психічне зцілення. Я молюся про припинення цих воєн та актів насильства. Я молюся за твою спокуту. Я молюся за припинення всіх поділів між людьми, групами та народами. Я молюся за ваше зцілення. Я молюся про припинення всіх травм та страждань. Я молюся, щоб твоя любов панувала над усім. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Євреїв 12:12–14).

Молитва про розбиті сім’ї

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Дорогий Боже, у цьому світі так багато руйнувань. Будь ласка, будьте з кожною сім’єю, яка страждає. Я молюся, щоб ви підтримували єдність сімей, які люблять вас. Я молюся за примирення. Я молюся за кожну людину, чия сім’я розпалася через розлучення, жорстоке поводження, відмову, наркотики, алкоголь, смерть та будь-які інші обставини. Я молюся, щоб вони могли знайти у вас надію. Я молюся за сім’ї, що знаходяться на межі розпаду; Я молюся, щоб ви їх зцілили. Я молюся за тих, хто не має сім’ї. Нехай вони знайдуть люблячу, добру і підтримуючу сім’ю. Дозвольте їм знайти сім’ю в Божому Царстві. Забезпечте їм комфорт, який можете надати лише ви. В ім’я Ісуса, амінь. (Читайте: Псалми 15–18)

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.