(Відео) Сильна молитва на благословення будинку. Захистить кожну оселю

"Мир цьому дому ", згідно з Біблією, є основним вітанням.

Коли ви входите в будинок, спочатку скажіть: “Мир цьому дому”. (Луки 10: 5).

“Будь ласка, тримайте наш будинок в безпеці, поки нас немає”, – часто молюся я. Молитва про захист – це хороший спосіб замінити занепокоєння довірою при будь-яких обставинах. Однак Луки 10: 5 спонукав мене молитися по-новому про мій будинок і будинках інших.

“Мир цьому дому”, згідно з Біблією, є основним вітанням. Привітання важливу роль відігравали в стародавній культурі, і це означає: “Нехай Бог дасть вам все в порядку”. Це було благословення, прихована молитва Богу. Як часто я молюся однієї та тієї ж молитвою за свій будинок, коли я заходжу у двері кілька разів на день?

Стосовно до запису від Луки, коли учні увійшли в будинок, вони молилися про благословення не тільки на будову, а й на людях, які пройдуть крізь нього, будуть жити та виходити з нього, щоб торкнутися життя інших людей в безпосередній близькості та упродовж поколінь.

Давайте сьогодні помолимося з новим поглядом на благословення наших будинків.

 ""

Молитва про благословення будинку

Батько,

Ми дякуємо Тобі за це свіже одкровення сьогодні про наших будинках і благословення, яке ми хочемо дарувати їм цією молитвою. Ви вірні, щоб розкрити набагато більше, ніж ми навіть знали, що нам потрібно молитися.

Ми дякуємо Вам за надання нашого житла: будинки, орендованого або перебуває у власності, квартири, притулку, кімнати в гуртожитку, лавки, укриття під мостом. Де б ми не були, щоб відпочити, ми дякуємо Тобі. Спасибі за відпочинок, відновлення і дихання в наших легенях. Благослови та зціли всіх тих, хто шукає притулку в лікарнях, медичних центрах, хоспісах і будинках для людей похилого віку. Щоденне дихання набуває нового змісту, коли ми стаємо на коліна через хвороби, нещасних випадків і віку.

Прости нас за те, що ми скаржилися на наші обставини, будь то з наших будинків або в наших недугах. Допоможіть нам прожити кожен подих з наміром відкрити двері для зміни Євангелія, незалежно від того, як виглядає наша двері або через які ми проходимо щодня.

У міру того як учні освіжає свій досвід спілкування з Ісусом, давайте будемо готові ризикнути за нашу віру, щоб Христос використовував наше життя, щоб розширити сім’ю Царства. Письмо нагадує нам, що наші імена написані на небесах – в нашому вічному домі.

Благослови цей будинок! Нехай це буде кожен день змінено Твоєї любов’ю, Ісус. Тримайте наші будинки в безпеці. Захистіть наші оселі від вогню, повеней, вітру, вторгнення і крадіжки. Нехай наші будинки будуть безпечними. Ми просимо про спадщину любові, яке проникає в найдальші покоління нашої родини та сім’ї всіх, хто проходить через наші двері.

В ім’я Ісуса,

Амінь.

Також рекомендуємо прослухати та помолитися з цієї потужної молитвою на відеофайл про захист і благословення будинку

Відео молитва

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.