Том Круз офіційно відправиться в космос в 2021 році для зйомок нового фільму

Том Круз працював разом з генеральним директором SpaceX Ілона Маском і Національним управлінням з аеронавтики та дослідженню космічного простору (НАСА).

Том Круз офіційно відправиться в космос в жовтні 2021 роки для знімання фільму без назви, знятого режисером Edge of Tomorrow Дугом Лиманом.

Через кілька місяців після того, як з’явилися повідомлення про те, що Круз працював разом з генеральним директором SpaceX Ілона Маском і Національним управлінням з аеронавтики та дослідженню космічного простору (НАСА), було підтверджено, що голлівудська зірка буде частиною запуску в наступному році.

 ""

19 вересня Space Shuttle Almanac зайшов у свій офіційний обліковий запис у Твіттері, щоб поділитися маніфестом Міжнародної космічної станції (МКС) з 2020 по 2023 рік, який включає круїз і запуск Лиману в рамках «Туристичного польоту SpaceX Crew Dragon Axiom».

У маніфесті показано, що до Cruise і Liman, позначених як Tourist 1 і 2, приєднається пілот Space X Майкл Лопес-Алегрія, в той час, як слот для Tourist 3 все ще відкритий, який може бути заповнений оператором або іншим актором.

Круз і команда будуть знімати на борту МКС, повідомив адміністратор НАСА Джим Бріденстайн 6 травня минулого року. Майбутній фільм стане першим фільмом, знятим у космосі, якщо він пройде за планом.

За даними Deadline від 30 липня, фільм є універсальним проєктот вартістю 200 мільйонів доларів. На момент написання цієї статті ніяких інших подробиць про фільм не повідомлялося.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.