Маша Єфросиніна через Остапчука попала на 9 тисяч євро: як спромігся шоумен так насолити колезі-ведучій

У Маші Єфросиніної є купа приводів, щоб негативно ставитися до Володимира Остапчука. Останнім часом шоумен настільки насолив блогерці, що вона зареклася виходити з ним на одну сцену.

Всі гадали, що подібну обіцянку Маша Єфросиніна дала в серцях, а згодом усе уляжеться, вони знову візьмуть до рук мікрофони й веселитимуть людей у залі. Та ведуча виявилася міцним горішком.

Щойно її запросили на новорічний корпоратив, пообіцявши виплатити 9 тисяч євро, як Маша категорично відмовила потенційним роботодавцям. Річ у тім, що Єфросиніна дізналася, що розважати публіку під час свята доведеться на пару з Володею Остапчуком. А такого блогерка допустити не змогла.

Маша Єфросиніна посварилася з Володимиром Остапчуком

Отак через власні принципи втратила кругленьку суму грошей. Про це сповістили в агенції “Дядя Жора”. Більш того, зазначили, що гонорар самого Володі складає 6 тис. євро за 6 годин роботи. Попри немаленьку суму замовлень на Остапчука вдосталь.

Якщо хочете, щоб для вас кілька годин жартувала Леся Нікітюк, маєте сплатити 7,5 тис.доларів. Олександр Педан набагато скромніший – проведе корпоратив за 4,5 тисячі зелених. Власник агенції дядя Жора теж нічогісінько вміє жартувати, тож залюбки повеселить компанію за $4 тисячі.

Маша Єфросиніна посварилася з Володимиром Остапчуком

Окрім оплати послуг знаменитості, доведеться сплатити ще 20 тис. гривень за написання сценарію. Та навіть якщо знайдете подібні гроші, не факт, що у зірки у названу дату буде вільний час. Тож замовлення варто робити завчасно.

Та повернімося до конфлікту Єфросиніної та Остапчука. Якщо ви гадаєте, що причина розбрату у сексистських висловлюваннях Володі, то це не зовсім так. Звісно, Машу страшенно обурило обговорення шоуменом жіночої депіляції. Але ще раніше Володимир давав їй інтерв’ю, розповідаючи, що у нього з дружиною все гаразд, а за кілька днів стало відомо про розлучення.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.