Донька Кузьми Скрябіна вже двічі стала мамою: 26-річна Барбара показалася з хлопчиком та дівчинкою на руках

26-річна донька легендарного артиста Кузьми Скрябіна Барбара вже 5 років знаходиться в офіційному шлюбі. Нещодавно дівчина оприлюднила фото з малюком на руках і зізналася, що двічі являється мамою.

Марія-Барбара Кузьменко – єдина донька легендарного артиста Кузьми Скрябіна, який загинув в ДТП у 2015-му році. Коли музиканта не стало, його доньці було всього 16 років. Дівчина дуже важко переживала втрату батька та навіть працювала з психологом. Врешті, дівчина змогла оговтатися і почала будувати власне життя.

Зараз Марії-Барбарі 26 років. Дівчина отримала престижну медичну освіту, розвиває кар’єру косметолога та вже 5 років щаслива у шлюбі з чоловіком на ім’я Віктор.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Донька Скрябіна – зовсім не публічна особистість. Дівчина вкрай рідко дає інтерв’ю та не ходить на світські заходи. Втім, Барбара все ж веде соціальні Мережі, де показує моменти зі свого особистого життя.

Так, виявляється, що хоч донька Скрябіна наразі не має власний дітей, вона вже двічі стала хрещеною мамою. У своєму Інстарам-блозі Барбара показала своїх хрещеників: хлопчика Тарасика та дівчинку Соломійку.

26-річна донька Кузьми Скрябіна зізналася, що вже двічі стала мамою
26-річна донька Кузьми Скрябіна зізналася, що вже двічі стала мамою
26-річна донька Кузьми Скрябіна зізналася, що вже двічі стала мамою

Сама ж Барбара поки не поспішає народжувати, втім, у них з чоловіком є песик Міша, до якого вони відносять, ледь не як до власної дитини.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Нагадаємо, 26-річна Марія-Барбара закінчила один з найкращий медичних закладів України – Університет ім. Богомольця. Її чоловік Віктор Тур являвся її однокурсником. Зараз Барбара працює в одній із приватних косметологічних клінік Києва. Дівчина спеціалізується на класичні та інєкційній косметології.

Крім того, Барбара з чоловіком мають невеличкий бізнес – кав’ярню у Києві. Заклад був відкритий на честь Кузьми Скрябіна. Стіни кав’ярні оздоблені крилатими фразами з пісень музиканта.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.