Приголомшливе видовище: ведмежата танцюють у лісі

Ведмежата вибрали найкраще місце для танців. Адже в лісі свіже повітря і багато місця.

Хотіли б побачити це на власні очі? Думаю, більшість скаже «звичайно». Адже це не зоопарк, а справжній будинок тварин – ліс.

Валттеру Мулкахайнен дуже пощастило. Чоловік працює вчителем фізкультури в Фінляндії і одного разу він гуляв по лісі, недалеко від будинку. У лісі він побачив справжніх ведмежат, які були схожі на звичайних дітей.

Тварини як ніби на дитячому майданчику грали один з одним. Валттері почав фотографувати звірів. Несподівано вони встали на задні лапи і почали штовхатися. На вигляд їх руху нагадували справжній танець. Вони так весело і активно це робили, напевно, не могли розібратися хто чий партнер.

Дійсно дикі танці

Крім чоловіка був ще один глядач. Поруч із маленькими ведмежатами була їхня мама, яка контролювала виступ.

Ведмеді граються

Ця прогулянка подарувала вчителю фізкультури незабутні емоції та фото. А ще підвищила рівень адреналіну, адже ведмеді це великі і хижі тварини.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Новий незвичайний метод: як кіт спускається по сходах? (Відео)

Нагадаємо, забрала сина додому. Тіна Кароль розповіла, як коронавірус вплинув на її сім’ю. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.