Молитви проти коливань в ухваленні рішень і керівництві Господа

Милостивий Бог, Ти джерело всіх благочестивих рад і завжди посилаєш нас до того, що краще для нас.

Молитва про вміння слухати

Милостивий Бог, Ти джерело всіх благочестивих рад і завжди посилаєш нас до того, що краще для нас. Розвивайте в мені чутливість до Твого голосу. Навчи мене мовчати та тихо слухати.

Не дозволяйте шуму поганих впливів і нечестивих рад збивати мене з пантелику і відволікати від того, щоб слухати правильні речі. Допоможіть мені зосередити увагу на корисних словах і радах.

Допоможіть мені не піддаватися непродуктивним зауваженням. Налаштуйте моє вухо на слова, які направляють мене до плідного життя. Амінь.

Молитва проти коливань в ухваленні рішень

Люблячий Спаситель, Ти дав нам мудрість розпізнати Твої шляхи та зрозуміти Твоє Слово. Але іноді ми можемо несвідомо чинити опір Тобі та Твоїй роботі в нашому житті.

Дай мені, Господь, силу і мужність, щоб протистояти моїм коливань і знати, коли я нехтував Тобою або ігнорував Твоє керівництво.

Приведи мене до правильного раді та допоможи мені йти правильним шляхом. Я визнаю, що Ваші плани не просто краще, а й найкраще для мене. Амінь.

Молитва про сприйнятливості

Отець Небесний, я знаю, що Ти дуже любиш мене. Ви сумлінно і дбайливо протягуєте руку, навіть коли я постійно йду в невірному напрямку.

Допоможіть мені бути чуйним до Твого керівництву. Дозвольте мені відразу зрозуміти, коли я збився зі шляху. Будь ласка, не дозволяйте зніяковіло, страхам і сумнівам переслідувати мене і робити запеклими моє серце, щоб перестати шукати Твій план і напрямок для мого життя.

Ви все розібралися. Мені просто потрібно триматися правильного курсу. Дай мені мудрість і далі робити правильний вибір і дотримуватися правильних цінностей. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.