Заклад для дорослих: у Лондоні відкрили нічний клуб для пенсіонерів

Цей клуб знають усі пенсіонери 70+ Лондона. Головні правила: «ні» алкоголю і «так» танцям.

Вони більше не сидять перед телевізором і не виглядають у вікно онуків. Цій елітній категорії тепер є куди піти навіть вночі. У Лондоні відкрили клуб «The Posh Club» для літніх людей, що в перекладі означає «Шикарний клуб».

Усе починалося з домашніх посиденьок, коли Саймон Кассон і Енні Боуден запрошували маминих подруг до неї додому. Старенька постійна була в будинку і нікуди не хотіла ходити. Але її діти не хотіли, щоб їй було самотньо, тому звали літніх друзів. І це була відмінна ідея. Люди похилого віку весело проводили дозвілля.

Якось Енні і Саймон звернули увагу, що 80-літні і 90-літні пенсіонери ще дуже енергійні і життєрадісні. Тому вони вирішили що потрібно об’єднати велику кількість таких завзятих людей.

Дорослі діти орендували церковний зал, і запросили всіх пенсіонерів району. Запрошення прийняло багато мешканців, що не могло не радувати. Згодом довелося відкрити ще пару клубів, так як від відвідувачів не було відбою.

Зараз у Лондоні цілих 5 таких клубів для особливих клієнтів. Він мало чим відрізняється від сучасних дискотек і барів. Там і музика, і танці, і галасливі компанії, але в «The Posh Club» ви не знайдете алкоголю. Замість спиртних напоїв, гостей пригощають чаєм і кавою. Розважати старих приходять молоді волонтери.

Завдяки пожертвам добрих жителів міста, клуб живе і дарує незабутні емоції своїм відвідувачам.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Усередині молода, а зовні стара: як живе 41-річна жінка з рідкісним діагнозом?

Нагадаємо, онкохвора Алла Мазур зробила заяву: Я змушена повернутися до теми моєї хвороби.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.