Лоліта зізналася в наркозалежності

Російська співачка Лоліта Мілявська нещодавно заявила про те, що деякий час вживала наркотики. Цим фактом з життя вона поділилася під час інтерв'ю з Анастасією Івлєєвою. Що змусило артистку «підсісти» на заборонені препарати, читайте в нашому матеріалі.

Епатажна виконавиця зізналася, що почала вживати наркотики в 40 років. Вона пояснила, що це був один з найважчих періодів в її житті. Вона дуже шкодує, що свого часу «підсіла» на заборонені речовини, але радіє тому, що вчасно все усвідомила і змогла взяти себе в руки.

«Є тільки одне, про що я шкодую, тому що це відгукується в моєму віці у вигляді судин, наприклад. Цей рік я запам’ятала на все життя. Я злізла, тому що зрозуміла, що ще трохи – і я здохну», – заявила вона.

Лоліта додала, що тепер вона намагається вести здоровий спосіб життя і привчити себе до спортивних занять. Вона вже кинула палити і помітно схудла.

До речі, цей факт також помітили шанувальники артистки. Вони стверджують, що за останній час зірка стала виглядати набагато краще. Фанати артистки впевнені, що їй пішло на користь розлучення з тренером зі сквошу Дмитром Івановим, який  молодший за неї на 12 років і зраджував зірці.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Знамениті актори, які в дитинстві не піддалися зоряній хворобі.

Нагадаємо, що Анна Семенович показала фото своєї квартири.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

 

Популярне

Схожі статті

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?

Анастасії Приходько і Костянтину Меладзе приписали дуже близькі стосунки: співачка спантеличена не на жарт

Анастасії Приходько вже 37 років, але артистка не може жити без скандалів. Говорили про зірку різне. Тепер Настю назвали позашлюбною донькою Костянтина Меладзе.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яка росте справжнім ангелочком

Відомий український боксер Володимир Кличко – батько-одинак. Свою 9-річну доньку Кайю-Євдокію чоловік виховує в Україні, в той час, як матір дитини живе в США.