Як живе Діана Гурцька після завершення кар’єри

Останнім часом 41-річна співачка Діана Гурцкая рідко з'являється на сцені, її також не часто можна побачити на телеекранах. У чому причина зникнення зірки, читайте в нашому матеріалі.

Діана Гурцька народилася незрячою, але це не завадило артистці домогтися успіху в шоу-бізнесі. Незважаючи на популярність і хороші перспективи, вона вирішила присвятити себе сім’ї.

Діана заміжня, разом з чоловіком вони виховують сина. Гурцька поділилася, що відчуває себе щасливою в ролі матері і люблячої дружини. Хоч і не приховує той факт, що дуже побоювалася за здоров’я сина: у співачки був страх того, що її порок передасться хлопчикові. Однак, на щастя батьків, дитина народилася здоровою.

Діана з сином Костянтином

Діана не приховує від шанувальників своє особисте життя, часто ділиться подробицями в соціальних мережах. Як зізнається артистка, є побутові речі, з якими їй самостійно впоратися не під силу. Тоді на допомогу приходять чоловік і син Костянтин, якому, до речі, вже 12 років. Співачка навіть з’являлася з ним на телебаченні. В одній з передач хлопчик поділився, що дуже любить свою маму.

Родина Діани

Крім того, співачка – керівник фонду, в якому допомагають незрячим дітям: займаються їх реабілітацією та купують обладнання. Діана відвідує заклади, в яких навчаються і виховуються такі діти. Вона також організовує для них концерти і своїм прикладом показує, як досягати успіху, незважаючи ні на що.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Актрисі немає чого приховувати. Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі нарешті пояснила, чому пішла з серіалу.

Нагадаємо, що Кошовий, Горбунов, Потап радять бути прикладом для своєї сім’ї під час епідемії коронавірусу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.

Відкриті голубці: рецепт, який мало хто знає, а мій чоловік з’їдає їх по 10 штук за раз і не поправляється

Голубці люблять усі. От тільки возитися за закручуванням фаршу в капусту якось не хочеться. У такому разі є чудовий вихід. Можна скласти всі інгредієнти на деко, залити соусом і запекти в духовці.