Жінка народила сімох малюків: як виглядають діти після повноліття?

У 1997 році у сім'ї Маккогі було велике поповнення. Жінка вперше в світі народила сімох дітей. У батьків з'явилося три дочки і чотири сини.

Кожні батьки знають, як нелегко ростити навіть одну дитину. А коли їх відразу сім, то, здається, це взагалі неможливо. Але ця сім’я з США виявилася дуже міцною, турботливою і дружною.

У Боббі і Кенні вже була дочка. Пара дуже хотіла другу дитину, але ніяк не виходило. Тому вони вирішили зробити ЕКО.

Перше УЗД вагітної жінки показало, що у майбутньої мами всередині багато ембріонів. Лікар радила скоротити кількість дітей ще в утробі матці, так як був великий ризик патологій. Але Кенні була проти такого втручання. Вони з чоловіком Боббі вирішили твердо зберегти життя всім дітям, незважаючи ні на що. Вони вважали, що не можна порушувати божественний промисел.

Вагітна Кенні
Вагітна Кенні

І ось на світ з’явилися завчасно довгоочікувані діти. Найбільша дитина важила всього півтора кілограма. Двох новонароджених відразу відправили на операційний стіл, так як вони народилися з ДЦП. Медики вирішили зробити операцію, що б діти змогли потім ходити. Усі інші діти народилися абсолютно здоровими.

Впервые в мире женщина родила семерых детей
Уперше в світі жінка народила сімох дітей
Мама гуляет с детьми
Мама гуляє з дітьми

Багатодітній родині Маккогі фінансово допомагали благодійні організації. Завдяки їм, у них з’явився великий і просторий будинок. Діти безкоштовно харчувалися в школі і їздили влітку відпочивати. Крім такої підтримки, чоловік Кенні все рівно багато працював і намагався забезпечити всім своїх дітей. Подружжя з самого дитинства привчали малюків бути самостійними і допомагати матері.

Мамина помощница
Мамина помічниця

Сьогодні це вже не маленькі діти, кожному з них виповнилося 23 роки. Вони всі рідні, але у мрії у кожного свої. Найстарший син планує стати будівельником. Інші хочуть стати медиком, учителем, вихователем і навіть програмістом. Одна з дочок мріє стати співачкою.

Семья Маккоги
Сім’я Маккогі

 ""

Сім’я вважає, що вони не просто родичі і брати з сестрами, вони справжні друзі. Тому завжди допомагають і підтримують один одного. Таке виховання і погляди бережуть їхні стосунки, і допомагають уникнути сварок.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.