Потап и Винник знову об`єдналися в одному проекті

Популярні виконавці свого часу виконали пісню «Найкращий день», яка стала саундтреком до українського фільму «Скажене весілля». Що змусило виконавців знову долучитися до одного проекту, читайте в нашому матеріалі.

Міністерство охорони здоров’я розробило інформаційну кампанія у зв’язку із поширенням коронавірусу та запровадження карантину. У відео зірки закликають громадян залишатися вдома, аби запобігти пандемії.

Днями до проекту доєднався співак Олег Винник. У короткому ролику він наспівав змінені рядки пісні «Наталі», попросивши в такий спосіб своїх прихильниць не нехтувати рекомендаціями лікарів.

Відомий виконавець та продюсер Потап спільно з групою  MOZGI також підтримали інформаційну кампанію. Міністерство охорони здоров’я поширило відео за участі артистів в Telegram-каналі “Коронавірус_інфо”.

“Гурт MOZGI нагадує основні правила гігієни під час боротьби з коронавірусом. Дивіться, не нудьгуйте та залишайтеся вдома!” – йдеться в повідомленні.

Популярне

Схожі статті

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.