Молитви про розрив ланцюгів боргу і про план фінансового прориву. Читайте з вірою в серці!

Боже, моя допомога, я прийшов в себе і зрозумів, що не можу просто продовжувати робити те, що робив. Допоможіть мені змінити мій розум і змінити свій спосіб життя.

Молитва про розрив ланцюгів боргу

Господь, мій Божественний Захисник, мені потрібна Твоя допомога, щоб розірвати ці боргові ланцюга. Зізнаюся, я був сприйнятливий до маркетингових повідомлень і витрачав занадто багато коштів.

Я дозволив собі зануритися в постійні фінансові проблеми. Мені потрібні зрушення в моєму мисленні та звичках, а також мудрість, як розірвати ці ланцюги. Допоможіть мені раз і назавжди розібратися з моїми фінансами. Амінь.

Молитва про план фінансового прориву

Батько Світу, будь ласка, просвітите мене в розробці плану фінансового прориву. Мені потрібно вибратися з цієї гори боргів і розробити міцну фінансову стратегію, яка буде тримати мене на правильному шляху.

Допоможіть мені отримати контроль над своїми грошима, щоб я не витрачав більше, ніж заробляю. Я не хочу стати банкрутом. Будь ласка, підкажіть, що мені потрібно зробити. Амінь.

 ""

Молитва за фінансову революцію

Батьку, будь ласка, зробіть революцію в моїх фінансах. Допоможіть мені швидко взяти під свій контроль мої гроші, а не контролювати мене.

Я каюсь у своїх гріхах, які привели мене до цієї плутанини, і я клянусь, що більше не буду нехтувати роллю, яку Ти дав мені як розпорядника своїх ресурсів. Допоможіть мені з ретельністю вживати дії, які мені потрібно зробити. Амінь.

Молитва про перетворення

О Боже, моя допомога, я прийшов в себе і зрозумів, що не можу просто продовжувати робити те, що робив. Допоможіть мені змінити мій розум і змінити свій спосіб життя і то, як я керую фінансами.

Господи, покажи мені, як почати вигравати з моїми фінансами, замість того, щоб дозволяти грошей вислизати з моїх пальців. Працюйте зі мною, щоб змінити ситуацію так, щоб я став кредитором, а не позичальником. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.