Чи існує імунітет від Ковід-19? Відповідь від доктора Комаровського все прояснив

Небезпека заразитися Ковід-19 існує тоді, коли кількість вірусів, яке в один момент потрапить в дихальні шляхи людини перевищить норму

Зараз багатьма громадянами нашої країни ставлять перед собою злободенні питання з приводу інфікування Ковід-19. Деякі шукають відповіді в інтернеті або запитують про це в у знайомих лікарів.
Інші звертаються безпосередньо до професіоналів як док тор Комаровський.

Люди запитують, що коли вони спостерігають за іншими, то роблять деякі висновки з приводу можливості заразитися зазначеним недугою.

Вони помітили, що є категорія професій яка більш схильна до інфікування Ковід-19. Кондуктора в трамваях, автобусах і тролейбусах хоч і контактують з пасажирами нетривалий час, але мають велику ймовірність заразитися протягом робочого дня. Але люди ставлять собі питання, чому ці категорії професій, а також продавці, охоронці та так далі, практично не хворіють? Люди думають, що таким чином представники цих професій отримали імунітет від Ковід-19

Роз’яснює ситуацію доктор Комаровський

 "" Оповідає вказаний лікар і він каже, що багато разів інформував громадськість з цього питання. Річ у тому, що небезпека заразитися Ковід-19 існує тоді, коли кількість вірусів, яке в один момент потрапить в дихальні шляхи людини перевищить норму. Це називається інфікована доза.

І це пропорційно кількості вірусів яке одномоментно потрапляє в ваш організм через дихальні шляхи. Коли ви вдихнули багато вірусу, то отримаєте важку стадію хвороби.

Якщо ви отримуєте вірусів невелика кількість, то найімовірніше поступово виробляється імунітет. Він виробляється поступово і людина не хворіє.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.