Голлівудські красуні з українським корінням

Красою українських жінок захоплюються чоловіки по всьому світу. А ще наші співвітчизниці – талановиті та розумні, тому не дивує той факт, що багато з них будують успішну кар'єру за кордоном. Ми зробили підбірку популярних голлівудських жінок з українським походженням.
Міла Йовович

Одна із найвідоміших голлівудсько-українських дівчат – Міла Йовович. Мати Міли Галина Логінова довгий час проживала в Україні, тут і народила свою зіркову доньку. До речі, актриса та модель знає російську і трохи українську.

Міла Куніс і Ештон Катчер

Мала батьківщина актриси Міли Куніс – українські Чернівці, де вона жила до семирічного віку. Зірка і сьогодні не забуває про містечко, і навіть приїздила туди разом зі своїм чоловіком – іншою голлівудською зіркою Ештоном Катчером.

Іванна Сахно

Колега Міли по знімальному майданчику фільму «Шпигун, який мене кинув» Іванна Сахно теж українка. Вона розпочинала свою кар’єру на батьківщині. Знімалася в популярному українському ситкомі «Леся + Рома». В Голлівуді відома за ролями у вже згаданому «Шпигуні…» та «Тихоокеанському рубежі».

Ольга Куриленко

Для чергової дівчини Бонда Ольги Куриленко рідним містом є Бердянськ. Вона жила та зростала в Україні до 16 років. Згодом побудувала модельну кар’єру в Європі, і вже після цього спробувала себе в кінематографі. Як бачимо, не прогадала.

Кетрін Винник

Кетрін Винник – зірка серіалу «Вікінги» до 8 років знала лише українську мову. І навіть сьогодні з легкістю може нею розмовляти.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.