Зварили картоплю – відвар не виливайте: застосування відвару будинку з користю

Якщо ви ще додасте в відвар соду, то можна очистити та нержавіючі предмети. Потрібно на склянку відвару додати 1 столову ложку соди.

Як правило, коли ми зварили картоплю, воду ми часто виливаємо просто в раковину. Однак мало людей не здогадується, що відвар ще може послужити вам у побуті.

Їм можна чистити срібло. Для цього потрібно покласти потемніло срібло в теплий відвар. Зачекайте 20 хвилин і потім промийте добре і поліруйте замшею. Ви виявите, що поверхня срібла стане блискучою. Наліт пропаде.

Якщо ви ще додасте в відвар соду, то можна очистити та нержавіючі предмети. Потрібно на склянку відвару додати 1 столову ложку соди.

Від накипу в чайнику

Для того, щоб прибрати накип у чайнику, потрібно відвар залити в чайник і прокип’ятити. Потім почекати, щоб відвар охолов в чайнику і знову прокип’ятити. Після вилити та промити чайник кілька разів водою.

Чистки раковини

Щоб очистити раковину, потрібно закрити слив і вилити відвар в неї.
Зачекайте 10 хвилин і злийте відвар. Після губкою очистить раковину від нальоту. Вона просто очиститься.

 ""

Догляд за лінолеумом

Щоб очистити лінолеум від плям і бруду, необхідно ганчіркою змоченою в картопляному відварі протерти підлогу. І побачите який лінолеум буде чистий.

Чистка унітазу

Картопляний відвар розчинить в унітазі все нальоти.
Побутова хімія не знадобиться. Налийте відвар (не гарячою) в унітаз і почекайте 10 хвилин і потім потрібно почистити щіткою.

Підживлення рослин

У картопляному відварі є солі фосфору і калію, це гарне добриво для рослин. Але відвар не повинен бути солоним.

Догляд за шкірою

Наявність мікроелементів у відварі дає можливість використовувати його для боротьби з сухістю шкіри та зморшками.
Додавайте відвар у ванну і можете тримати ноги руки в ньому. Нігті стануть краще.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.