Приготуйте чіпотле з куркою і телятиною: відмінний рецепт низькокалорійного вечері

Подавати з запареною кукурудзою в качанах. Ви можете з таким блюдом сміливо запросити гостей і побачите, що вони не залишать на столі ні порції.

Порадуйте своїх домашніх новим блюдом: чіпотле з куркою і телятиною. Навіть молода домогосподарка зможе за цим рецептом приготувати його.

Насолоджуйтесь гострими та гострими курячими гомілками з домашнім м’ясом на гарнір, щоб отримати корисний та низькокалорійну вечерю. Подавати з запареною кукурудзою в качанах. Ви можете з таким блюдом сміливо запросити гостей і побачите, що вони не залишать на столі ні порції. Можливо навіть вам доведеться повернутися на кухню за добавкою.

Інгредієнти

1 столова ложка рапсової олії.
2 столові ложки пасти чіпотле.
1½ столової ложки меду.
8 курячих гомілок.
1 лайм, цедра і сік.
1 маленький авокадо, обкурений.
2 столові ложки знежиреного грецького йогурту.
За 125 г червоної та білої капусти, тертих.
1 велика морква, нарізана сірниками.
3 нарізаних зелених цибулі.
4 кукурудзи в качанах, приготованих на пару, для подачі (за бажанням).

 ""

Метод

Крок 1

Розігрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Збийте масло, пасту чіпотле і мед разом у великій мисці. Додайте курку і перемішайте, щоб вона покрилася, потім розкладіть на деку з антипригарним покриттям. Смажити 30 хвилин, перевернувши на півдорозі.

Крок 2

Помістіть цедру і сік лайма, м’якуш авокадо, йогурт і дрібку солі в блендер і збивайте до отримання однорідної маси. Перелийте соус у велику миску з капустою, морквою і зеленою цибулею і перемішайте.

Крок 3

Подавайте гомілки з тушкованою кукурудзою і тушкованою кукурудзою, якщо хочете.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.