Рецепт швидкого вечері: фріттата зі спаржею та картоплею. Готується 20 хвилин – смак дивний!

Це ідеальний метод коли ваші домашні будуть задоволені двічі. По-перше, що швидко готовий вечерю, а по-друге, що дуже смачно та апетитно він виглядає.

Іноді немає часу готувати вечерю з різних причин. Однак є вихід з цього становища. Не шукайте рецепти у себе в записнику рецептів. Спробуйте приготувати фриттату зі спаржею та картоплею.

Це ідеальний метод коли ваші домашні будуть задоволені двічі. По-перше, що швидко готовий вечерю, а по-друге, що дуже смачно та апетитно він виглядає. Навіть молода домогосподарка без проблем зможе приготувати швидко це блюдо з наведеного рецептом.

Просте низькокалорійне блюдо, в якому використовуються кращі сезонні інгредієнти, і воно готове всього за 20 хвилин.

Інгредієнти

200 г картоплі, розрізаного на четвертинки.
100 г стручків спаржі.
1 столова ложка оливкової або рослинної олії.
1 дрібно нарізана цибулина.
6 яєць, збитих.
40 г тертого чеддеру або будь-якого іншого сиру на ваш розсуд.
Рукола.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте гриль до максимуму. Картоплю викласти в каструлю з холодною підсоленою водою і довести до кипіння. Після закипання готуйте 4-5 хвилин, поки майже не стане м’яким, потім додайте спаржу на останню 1 хвилину. Злити.

Крок 2

Тим часом нагрійте масло в жаростійкої сковороди та додайте цибулю. Готуйте близько 8 хвилин, поки не стане м’яким.

Крок 3

Змішайте яйця з половиною сиру в глечику і добре приправте. Вилийте на сковороду цибулю, потім посипте спаржею і картопля. Зверху викладіть залишився сир і поставте під гриль на 5 хвилин або до золотистого кольору і повної готовності. Нарізати шматочками та подавати зі сковороди з салатом.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.