Як насправді звуть Надію Мейхер, Вінницьку, Камінську, Огневич, Камалію під псевдонімом?

Слава Камінська - це не слава, а Ольга Кузнєцова. Згідно з переказами вважається, що якщо назвати ім'ям людини родича, то можна перейняти його долю.

У шоу-бізнесі як правило всі артисти та співачки виступають під псевдонімами. Це залежить від багатьох обставин. Деякі співачки беруть собі псевдонім за рекомендацією свого продюсера.

Так сталося і Надією Мейхер. Костянтин Меладзе порадив Наді вибрати псевдонім, бо її прізвище на слух дуже відверта і ріже слух. Тому було вирішено взяти останні три букви з назви їх групи: “гра” і Надя стала Грановська.

 "" Альона Вінницька так само не Алена, а Ольга, і псевдонім був узятий також з назви групи: “віа”. Сама співачка, говорить, що її ім’я Ольга – трохи тисне на слух. Коли ти Ольга, то у всіх на слуху – княгиня Ольга. А коли ти Алена, ти просто Алена – творча людина. Її назвала Ольгою мама, всупереч запереченню батька. Та ще назвали на честь тещі. А тато її часто вдома називав її Алена.
І коли перед співачкою стало питання якою їй взяти псевдонім, то звичайно у неї не було проблем з вибором і вона взяла ім’я Алена.

 "" Слава Камінська – це не слава, а Ольга Кузнєцова. Згідно з переказами вважається, що якщо назвати ім’ям людини родича, то можна перейняти його долю. Тому коли Ольга була Ольгою то вона кожен день мала неприємності, як і її бабуся, яку також звали Ольгою. Коли вона змінила ім’я, то тоді в її житті все стало набагато краще.

Злата Огневич, також не Злата, а Інна Бордюг. Коли вона змінювала собі ім’я і шукала псевдонім, то звернулася до свого родоводу.
Її родичі жили на Балканах, тому вона вибрала собі поширене там ім’я і прізвище – Злата Огневич.

Камалія свій псевдонім знайшла в енциклопедії, а була Наталею Шмаренкової. Кама – Богиня кохання, Камалія – біла квітка. І тому вона вибрала для себе псевдонім – Камалія.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.