Найщасливіший дід на світлі: Федір Добронравов із серіалу “Свати” фотографією з онуками розчулив фанатів

У своїх коментарях користувачі соцмереж зазначають, що Федір Добронравов напевно найщасливіший дід на світлі. Він класно виглядає і внучки у нього просто красуні.

Кожна людина, яка став дідусем чи бабусею любить своїх онуків і внучок і намагається проводити з ними більшу частину свого часу, щоб передати їм свій досвід і просто поспілкуватися і відпочити душею. Деякі ходять зі своїми онуками та онуками на риболовлю, інші по гриби. Найголовніше, щоб дідусь і бабуся хотіли і вміли спілкуватися з онуками.

Не виняток і знаменитий, талановитий артист. Весь свій вільний час Федір Добронравов проводить зі своєю сім’єю.

 "" Федір Добронравов на своїй сторінці в Інстаграм виклав барвисту фотографію де він зі своїми улюбленими онуками. Дід любить своїх онучок і кожну вільну хвилину намагається провести з ними. У тому, що Федір Добронравов щасливий дід, це видно на фотографії. Тут він сміється і радісно позує разом з онуками. І судячи з усього це йому подобатися. Він задоволений, що грає зі своїми онуками.

На руках Федір тримає козеня. І вся ця картинка навіває мотиви зі старої, доброї та гарної казки!

 "" У своїх коментарях користувачі соцмереж зазначають, що Федір Добронравов напевно найщасливіший дід на світлі. Він класно виглядає і внучки у нього просто красуні. Деякі відзначають, що вони заздрять і одночасно радіють як дід Федір Добронравов спілкується з онуками, яка позитивна енергетика відчувається від цієї фотографії. Прізвище Добронравов говорить сама за себе у Федора добру вдачу, він душевна людина і відмінний дідусь!

Ірина Добронравова, на якій одружений актор і з якою вони познайомилися ще в шкільні роки, працює вихователем в дитячому саду. Вони мають двох синів Віктора та Івана, які теж актори.

У артиста Федора Добронравова три внучки. Від старшого сина Віктора – Варвара і Василіса. Від молодшого сина Івана – Вероніка.

Всім сподобався серіал “Свати” і напевно немає жодної людини, яка б не подивилося хоч одну серію.

Відзначимо, що знімати сьому частину серіалу “Свати” планують в цьому році. Раніше фільмування були перенесені на цей рік через карантин. Є інформація, що в завершальній частині серіалу будуть брати участь всі головні актори. Але звичайно центральним образом в цьому серіалі є Федір Добронравов – Іван Будько.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.