Міні спідниця і глибокий виріз: пустотлива Никитюк в “шкільній формі ” грайливо поманила

Звична зачіска з довгим білявим волоссям була покладена по-новому: Леся їх розпустила і випрямила.

Всі зірки і знаменитості, звичайно хочуть привертати до себе увагу і найголовніше, щоб це увагу не слабшав.

Деякі намагаються це робити неординарними витівками, інші нарядами, треті своїм інтер’єром будинку. У більшості знаменитостей виходить привернути увагу своїх шанувальників і вони періодично підігрівають його своїми фотографіями в соціальних мережах.

Леся Никитюк, яка є відомою українською телеведучою, вирішила вчинити так. Вона розмістила своє нове фото в соціальних мережах. На фотографії Леся в стильному чорному вбранні. І він їй дуже личить. Талановита українська телеведуча часто радує своїх шанувальників і розміщує фото зі свого життя. У цьому новому образі Леся захопила користувачів соцмережі.

 "Леся
Леся Никитюк

Цей стильний чорний костюм, в якому Леся постала на фото складався з мініспідниці та стильного короткого жакета. Це підкреслило її тендітну талію і стрункі ноги.
У такому образі шанувальники її ще не бачили та тому дуже зраділи. До того ж Леся одягла тонкий ланцюжок на шию і в вуха – сережки-кільця.

 "Леся
Леся Никитюк

Вони зробили її більш жіночною і привабливою. Звична зачіска з довгим білявим волоссям була покладена по-новому: Леся їх розпустила і випрямила. Гарний вид був завершений макіяжем. За допомогою довгих стрілок, очі стали більш виразніше, а матова помада підкреслила красу її губ.

Шанувальники таланту Лесі Никитюк схвилював і підкорив її новий образ і вони розмістили в соцмережах свої пости, в яких написали, що: вона нереально красива, сама чарівна і божественна.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.