ТОП-3 швидких способу позбутися від часникового або цибульного запаху з рота

Це всім відома рослина і його можна виростити в будь-якому саду або городі, а також купити на базарі, або супермаркеті.

Команда Баррінджера запропонувала сирі яблука, лимонний сік і зелений чай як відмінні природні способи нейтралізувати чесночне і цибульне дихання.

Але в новій статті під назвою “Дезодорація часникового дихання продуктами харчування і роль поліфенолоксідази і фенольних сполук “, вони переглянули проблему часникового і цибульного дихання за допомогою нового природного продукту.

Це всім відома рослина і його можна виростити в будь-якому саду або городі, а також купити на базарі, або супермаркеті. Також можна застосовувати жувальні гумки або цукерки з присутніх в них цієї рослини.

На цей раз дослідники OSU коронували нового чемпіона, коли справа доходить до припинення вашого жахливого часникового або цибульного дихання – і це ім’я вам, ймовірно, знайоме: м’ята. З великою повагою до Баррінджер і її дослідницькій групі, хто не очікував цього?

м'ята
М’ята

Згідно з сайтом Science Daily, попри те, що запас сирого яблука, а також недавно з’явився сирий салат-латук “знизив концентрацію летких речовин в повітрі, що видихається на 50 відсотків або більше в порівнянні з контролем протягом перших 30 хвилин “, в кінці решт, листя м’яти мають більш високий рівень дезодорації для всіх виміряних летючих з’єднань.

Автори статті припускають: “Жування листя м’яти та вживання в їжу яблука і салату (сирих і приготовлених) допоможе зменшити кількість летючих компонентів часнику чи цибулі. ” Так що застосування зеленого чаю і лимонного соку, для того, щоб прибрати часниковий або цибульний запах з рота, відходить на другий план.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.