(Фото) Відпочинок в лісі: Лідія Таран зі своєю донькою на прогулянці – вихідний!

Вихід в ліс або на річку особливо з родичами - це завжди приємно і весело.

Прийшла весна! Люди відчули її п’янкий запах і спів птахів. Захотілося на природу після трудового тижня.

Вихід в ліс або на річку особливо з родичами – це завжди приємно і весело.

Лідія Таран, яка є популярною української телеведучої вирішила влаштувати собі вихідний в лісі. Вона взяла з собою на прогулянку дочка. Чисте повітря і відмінний настрій супроводжували їм. Лідія розмістила в соціальній мережі на своїй сторінці в Інстаграм фотографії, як вони з донькою весело проводять свій вихідний в лісі.

Напевно вона не часто буває на природі, особливо в такий час і тим більше з донькою. Зараз видався хороший день і вихідний і чому б не відпочити в лісі!

Лідія Таран любить бути разом зі своєю дочкою Василиною. Особливо їм цікаво вдвох подорожувати. З боку можна сказати, що це справжні подружки – такі у них дружні стосунки. Так, до то чоловіка Василина давно просила маму побувати в лісі. І на вихідні вони вирішили прогулятися по лісі.

Що для цього потрібно – тільки бажання і тепло одягнутися!

Лідія одяглася в спортивну кофту з капюшоном чорного кольору, наверх накинула куртку жовту і її образ завершувала бордова шапка. Лідія була без косметики, вона вирішила – хай шкіра відпочине від макіяжу.

У Лідії Таран аудиторія передплатників в 138 тисяч осіб.

Вона поділилася радістю відпочинку в лісі зі своїми шанувальниками. Вони відразу відреагували на розміщення фотографії та написали, що їм сподобалося, як відпочиває Лідія зі своєю донькою. Побажали їм прекрасного весняного настрою і здоров’я.

Шанувальники провідною активно коментують її публікацію.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.