ТОП-6 зірок зробили пластичні операції і це не приховали

Співачка вперше зробила укол ботокса в 40 років. Вона просто хоче зупинити природне старіння і тому іноді вдається до пластики.

Зірки шоу-бізнесу завжди хочуть бути молодими та привабливими, щоб добре виглядати перед шанувальниками.
Для цього вони готові піти на багато що, в тому числі та на пластичні операції. Але походять роки та потрібно знову коригувати свою зовнішність за допомогою хірурга.
Правда деякі зірки не хочуть акцентувати увагу в ЗМІ про те, що вони зробили пластичну операцію. Хочуть, щоб всі думали, що у них все природне.
Але деякі представники шоу-бізнес не приховують, що вони робили пластику обличчя або тіла.

Ось деякі з них:

Євгенія Крюкова

Актриса Євгенія Крюкова вважає, що можна зробити обличчя привабливим природними методами: кремом, масажем і макіяжем.
Однак і вона зважилася зробити пластику. Річ у тому, що їй колись одна вчителька нетактовно сказала, що у неї вуха стирчать як ручки у каструлі.

Ірина Дубцова

Ірина Дубцова
Ірина Дубцова

Коли співачка народила сина Артема, то її пишні форми довго трималися і це викликало її невдоволення. Спершу вона пробувала сидіти на дієті та займатися фізичними вправами, але це не сильно допомагало. Тому вона також вдалася до послуг пластичного хірурга і це не приховує.

Кеті Топурія

У неї прекрасний голос і фігура відмінна і здавалося, що ще потрібно. Однак Кеті не влаштовував ніс. Тому вона трохи змінила його форму.

Роза Сябітова

Телеведуча зважилася на пластичну операцію після схуднення на 20 кг. Однак вона теж не в захваті від пластики та вирішила ходити в спортзал і сидіти на дієті.

Маша Малиновська

Теледіва і так красиво виглядає, але хотіла зробити більш чуттєвими губи. Однак після пластики вони вийшли неприродними. Коли у неї народився син, то Маша розсудливою і зробила операцію і зменшила свої губи. Тепер вона виглядає більш природно.

Лоліта

Лоліта
Лоліта

Співачка вперше зробила укол ботокса в 40 років. Вона просто хоче зупинити природне старіння і тому іноді вдається до пластики. Вона хоче виглядати більш молодий і не приховує про свої пластичні операції.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.