Фото з-за лаштунків: Катя Осадча новим стильним чином в золотистій сукні привела в захват шанувальників

Телеведуча часто розміщує свої фотографії в соцмережах. Як правило, це фото коли вона бере інтерв'ю у зірок шоу-бізнесу або домашні фото зі своєю сім'єю.

Представники шоу-бізнесу завжди хочуть виглядати привабливо і красиво. Для цього вони використовують візажистів, інструкторів по спорту і звичайно намагаються виходити у світ у новому вбранні.

Катя Осадча, яка є успішною і талановитої української телеведучої розмістила на своїй сторінці в Інстаграм нові фотографії. Таку ефектну Катю ви ще не бачили. Шовкова золотисту сукню їй дуже личить.

Телеведуча часто розміщує свої фотографії в соцмережах. Як правило, це фото коли вона бере інтерв’ю у зірок шоу-бізнесу або домашні фото зі своєю сім’єю.
Зараз вона виклала в соцмережі фото з-за лаштунків проєкту “Голосу країни”.

Як виглядає Катя Осадча

Нещодавно, на випуск шоу вона постала в елегантному і вишуканому образі. На ній було золотаве шовкове плаття з рюшами. Довгий, відвертий розріз сукні до стегон, дозволив телеведучої похвалитися стрункими ніжками. Тендітна фігура Каті була підкреслена тонким поясом.

Коричневі босоніжки з високими підборами підкреслював стрункість її фігури. Масивні срібні сережки-кільця і кільце, доповнювали її аутфіт.

Розпущене, ідеально вирівняні довгі, біляве волосся були розпущені. Завдяки майстерності візажистів, Катя Осадча постала у вишуканому макіяжі. Темні тіні та нафарбовані прозорим блиском губи, вдало завершували її образ.

Такий look телеведучої привів у захват її шанувальників. Вони у своїх постах не забули відзначити привабливість і красу Каті Осадчої та написали, що у неї чудова фігура, оригінальне і красиве плаття і вона просто красуня!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.