Дружина співаючого ректора Михайла Поплавського: як виглядає його дружина і чим займається?

Ректор, що співає Михайло Поплавський був офіційно одружений двічі та обидва рази дружин звали - Людмила.

ЗМІ та шанувальники таланту Михайла Поплавського завжди цікавляться його життям, не тільки суспільного, а й більшою мірою особистої. Все-таки – в шоу-бізнесі Михайло Поплавський зарекомендував себе як одіозний ректор.

Ректор, що співає Михайло Поплавський був офіційно одружений двічі та обидва раз дружин звали – Людмила.
Перший раз Михайло одружився коли йому було 24 роки на Людмилі Глімбіевской.

Людмила і Михайло
Людмила і Михайло

У той час вона була медсестрою місцевого фельдшерського пункту. Однак через час вони не зійшлися характерами та розлучилися. Вона залишилася працювати на тій же посаді в тому ж населеному пункті.

Тепер Людмила вже на пенсії. Від другого шлюбу у неї народилася дочка Оксана. Михайло Поплавський допомагав в її вступі до ВНЗ в Києві. Однак зі своєю першою дружиною спілкуватися припинив.

Другий раз Михайло Поплавський одружився в вісімдесятих роках і його дружину також звали Людмила. Сфера діяльності другої дружини ректора, що співає Михайла Поплавського – туристичний бізнес.

Людмила і Михайло
Людмила і Михайло

У них народився син Олександр. Зараз йому 38 років, він одружився і на весіллі був присутній Михайло Поплавський.

Друга дружина і син Олександр не люблять афішувати своє життя в ЗМІ, а також в соціальних мережах. Як сказав сам Михайло Поплавський, вони не публічні люди.

Тепер Михайлу Поплавському 70 років. Він вигляди чудово для свого віку і також благословить до красивих дівчат, як і раніше.
Хто його нова пасія, покрито мороком. За непідтвердженими чутками це блондинка, якій 30 років.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.