Поради щодо вибору квітів для посадки в березні у власному саду

Березень - важкий місяць для садівництва через перепади температур і незнання, чи буде погода досить теплою, щоб рослини могли вижити.

Багато садівники та любителі квітів, особливо малодосвідчені, ставлять собі питання: “Які квіти посадити в березні? ” Адже хочеться, щоб відразу після того, як зійде сніг і настане теплий весняний час, у вас на садовій ділянці були красиві та запашні квіти. Це можна зробити просто, тільки потрібно знати які квіти садити навесні, щоб вони прижилися.
Березень – важкий місяць для садівництва через перепади температур і незнання, чи буде погода досить теплою, щоб рослини могли вижити. Ще одним важливим фактором при посадці квітів в березні є заморозки, бо вуличні рослини слід висаджувати тільки після того, як пройшли заморозки.

Крокус і пролісок

Крокус – популярна рослина, яка росте з кінця лютого до початку березня. Крокуси мають дрібні чашоподібний квітки. Проліски вважаються першими ознаками весни, але деякі види пролісків можна садити навесні як цибулини.

Лілії, нарциси та тюльпани

в
Лілії

Навесні можуть рости та цвісти лілії, нарциси та тюльпани. Лілії, нарциси та тюльпани вирощують з цибулин, і їх можна висаджувати та повторно висаджувати в березні.

Троянди

Березень – прекрасна пора для посадки троянд. Підросли троянди також можна обрізати навесні.

Вишневий цвіт і фруктові дерева

Квітучі вишні та інші нові фруктові дерева можна садити в березні. Весна – час відбору кращих вишневих і фруктових дерев в місцевих розплідниках і садових центрах.

Ландшафтні рослини

Березень – хороший час для посадки ландшафтних рослин і квітів, таких як кам’яний крес, Бергені та запашний горошок.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.