Квіти, які добре виглядають разом на клумбі в саду або біля будинку

Створіть барвистий і ароматний весняний сад з допомогою багаторічних рослин, квітучих разом в травні та червні.

Які рослини йдуть разом? Подумайте про колір, сезоні цвітіння і формі, а також про необхідність відходу при посадці. Це може бути багато речей, які потрібно відстежувати, тому для початку використовуйте ці улюблені комбінації, щоб оживити ваш ландшафт.

Нарцис і сніжна слава

Отримайте щедру порцію цибулин, які починають цвісти, як тільки зима починає в’янути. Тут життєрадісні жовті квіти Little Gem прекрасно поєднуються з синім. Посадіть обидва восени, щоб отримати весняні квіти. Обидва переносять повне сонце і часткове сонце і потреба (тримайтеся подалі від вологого грунту, інакше цибулини будуть гнити). Снігова слава ідеально підходить для додавання кольору під нарцисами.

Лілія і тюльпани

в
Лілія

Якщо ви раніше не чули про рослину, це не обов’язково означає, що його складно вирощувати. Взяти, наприклад лілії. Це пишнота не так добре відомо, але воно буває різних розмірів і кольорів і стане відмінним компаньйоном для інших і нарцисів. Тут Fritillaria persica, або перська лілія, додає додатковий інтерес клубу червоних тюльпанів. Садіть повністю або частково на сонці та в добре дренований ґрунт.

Створіть барвистий і ароматний весняний сад з допомогою багаторічних рослин, квітучих разом в травні та червні. У цій облямівці та цвітуть попереду, і. Завдяки різній висоті ця грядка на сонячному світлі виглядає пишною і пишною, особливо пізньою весною, коли все цвіте.

Троянди

Троянди особливо чагарникові та ландшафтні, добре поєднуються з однорічними або багаторічними рослинами з весни до осені. В саду це – хороший партнер. Різниця в листі створює хороший контраст. Обидва люблять сонце і добре дренований ґрунт, і вони витривалі

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.