Лайфхак: вирощуємо фрукти і овочі будинку, без саду і городу (Відео)

Для того, щоб побачити що ще можна і як садити у себе вдома, подивіться відео нижче. Ці Лайфхаки вас здивують і порадують.

Сад та город – це звичайно добре, а якщо у вас немає всього цього, що робити? Але ж так хочеться смачних і не магазинних овочів. І щоб в них не було ніяких шкідливих речовин.

Уявіть це зробити можна дуже просто навіть у себе вдома. Витрати будуть невеликі. І найголовніше ви отримаєте екологічно чисті овочі та фрукти.
Просто підхід до вирощування сільськогосподарських культур трохи інший ніж на городі та з саду.
Подивіться це цікаве відео і ви переконаєтеся, що можна зробити вдома і як це цікаво вирощувати овочі в домашніх умовах, використовуючи підручні засоби, які є практично у кожної господині.

Не викидайте після заварки чай в пакетиках. Адже кожен пакет можна використовувати як свого роду підгодівлю і до того ж ефективну. Просто після того, як ви вже використовуєте чайний пакетик, візьміть його і трохи надірвися. Туди покладіть насіння і покладіть 7 днів поки воно проросте. Потім акуратно розірвіть пакетик, і пересадите паросток в горщик із землею.

Пет
Петрушка

Також можна і вирощувати петрушку і будь-яку іншу травичку як спеції. Потрібно взяти серветку насипати на неї трохи насіння і накрити іншою серветкою. Потім їх побризкати водою і почекати кілька днів поки проростуть насіння.

Їх потім перекласти в пластиковий друшляк і поставити в миску з невеликою кількістю води, щоб коріння пророщених рослин діставали до води.

Через час ви отримаєте відмінну зелену петрушку або іншу травичку. Для того, щоб побачити що ще можна і як садити у себе вдома, подивіться відео нижче. Ці Лайфхаки вас здивують і порадують.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.