Молитви, що дають силу і здоров’я в наш важкий час. Читайте з вірою в серці

Я стою перед Тобою, Господь, з простягнутими руками, і мені нема чого запропонувати, крім моєї віри в Тебе.

Навіть християни натрапляють на труднощі протягом усього свого життя. Ось 3 потужних молитов про підбадьорення, силі та надії.

Молитва про силу

Могутній Бог, Ти вічний Бог. Тільки ти даєш силу тижня і силу тим, у кого її немає. Господь, Ти говориш мені, що надіються на Тебе оновляться у своїх силах.

Я стою перед Тобою, Господь, з простягнутими руками, і мені нема чого запропонувати, крім моєї віри в Тебе. Моє випробування виснажує мене, і без Твого втручання я не можу йти вперед. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про божественне здоров’я

Єгова Рафа, мій Цілитель, я молюся, щоб я міг ходити в божественному здоров’я, без хвороб і недуг. Я знаю, що це Твоя воля, щоб я був здоровий. Я дякую Тобі за те, що коли моє серце опановує Твоїми словами і я буду дотримуватися Твої заповіді, я буду жити багатої життям, яку Ти призначив для мене.

Дякую Тобі, що коли я отримаю Твої слова, у мене буде довге життя. Господи, зроби мене деревом, посадженим у води, листя якого не в’януть. Амінь.

Молитва про добре здоров’я

Молитва про хороше психічне здоров’я
Боже мій Спаситель, будь ласка, спаси мене від дисфункционального способу мислення і благослови мене хорошим психічним здоров’ям. Нехай мене не утримують в полоні почуття тривоги, страху, гніву або печалі, і нехай мій мозок функціонує відповідно до порядку і контролем.

Я благословенний, коли приймаю притулок в Тобі. Я так вдячний, що Ти підтримуєш мене і підіймаєш мою голову. Я можу відпочивати та насолоджуватися Твоїм спокоєм, що перевершує розуміння. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.