Зима ще нам потріпає нерви: до Великодня повернуться холоди

Як буде погіршуватися погода і коли в Україні настане весняне тепло?

Синоптики прогнозують дощ і мокрий сніг, а також невеликі заморозки в деяких регіонах України аж до Великодня. Як буде погіршуватися погода і коли в Україні настане весняне тепло?

Сьогодні – 15.04. 2020 р українців чекає хмарна погода з короткочасним проясненням. Можуть бути заморозки і невеликий мокрий сніг. Мороз до -5 градусів метеорологами прогнозується на заході, півночі України та в Вінницькій області.

У столиці сьогодні опади не передбачаються. Однак можливі заморозки до -5 градусів вночі. Денна температура повітря буде до +11 градусів.

Завтра – 16.04. 2020 р, можуть бути невеликі короткочасні дощі в Харкові і Сумах. Велика частина України буде схильна до сильного вітру що досягає до 20м / с.

Завтра в Києві буде вітер і суха погода, а також тепло. У столиці синоптиками прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вночі тепло + 6 градусів, а вдень +16.

Дощова погода очікується 17.04.2020 р, на півночі і заході країни, а також в столиці. Прогнозується заморозок в тих же регіонах до – 3 градусів.

Дощі накриють більшу частину України 18.04.2020. м, в тому числі і Київ днем і вночі.

На Великдень прогнозується дощ на півдні України. У Запорізькій і Дніпропетровській, Кропивницькій областях буде дощова погода.

На решті території країни – 19.04. 2020 р буде ясна і тепла погода.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.