Лідія Таран показала, як вона проводить час після Пасхи (Фото)

Спробуйте і ви приєднатися і поплавати в басейні навіть без тренера і побачите як життя стане краще

Представники шоу-бізнесу різні за можливостями, інтелекту і по тому як вони ставляться до своїх дітей і другій половині.
Відпочивають вони після важкого робочого, також по-різному і їздять на відпочинок за кордон в залежності від того, що їм подобається.

Деякі можуть протягом чотирьох місяців побувати на Мальдівах чи в Мексиці на курортах по три рази. Інші їдуть до Туреччини або Греції та насолоджуються там не тільки теплим морем, але і місцевими пам’ятками. Є й такі, які вважають за краще українські курорти в Карпатах або на морі під Одесою, але таких менше.

Беруть вони з собою або другу половину, або бойфренда. Часто сімейні представники шоу-бізнесу їдуть на відпочинок зі своїми дітьми. Це начебто і добре, але напевно відпочинок тільки вдвох набагато романтичніше.

Однак, є й такі, які проводять свій відпочинок в міських парках або на природі за містом. Багатьом такий відпочинок теж подобається і деякі вважають за краще його Мальдівські острови.

Однак можна чудово відпочити та в місті. Так, наприклад Лідія Таран зі своєю дочкою прекрасно відпочивають в плавальному басейні. Це їм подобається і вони щасливі. Це можна побачити за висловом на їхні обличчя на фото, яке Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм.

Тренер підготував для її дочки спеціальне тренування і Лідія боїться, що вона не впорається. Так після Пасхи прекрасно проводять свій час з користю для здоров’я мама і дочка.

Спробуйте і ви приєднатися і поплавати в басейні навіть без тренера і побачите як життя стане краще і ви відчуєте себе більш мотивованими.

 

 

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.