Реальна Рапунцель: дівчина не стригла волосся з п’яти років (Фото)

Перехожі запитують мене, чи можуть вони сфотографуватися, справжні чи моє волосся, просять доторкнутися до них і часто не вірять своїм очам, коли бачать мене.

Ви б хотіли мати довге волосся? А наскільки довгі? Деякі дівчата намагаються відростити довгу гриву, щоб сподобатися чоловікам або, щоб виділитися.

Реальна Рапунцель з натуральним волоссям довжиною близько 2 метрів розкрила секрет відрощування довгих пасом.

Крім простого догляду за волоссям, Олена використовує маски для волосся і масаж голови, щоб її грива виглядала гладкою.
За словами Олени, будь-який охочий може домогтися такої ж значної довжини волосся, як і вона, якщо проявить терпіння і прагнення відростити волосся.

Чоловіки люблять натуральних блондинок, і з такою довжиною я завжди в центрі їх уваги як серед місцевих жителів мого міста, так і в соціальних мережах.
Багато людей в місті знають мене і кожен раз, бачачи мене, захоплюються моєї довжиною і рідкісним золотистим кольором волосся.

Реальна Рапунцель

Перехожі запитують мене, чи можуть вони сфотографуватися, запитують, чи справжні мої волосся, просять доторкнутися до них і часто не вірять своїм очам, коли бачать мене.
Немає ніяких особливих незручностей в тому, щоб мати таку довжину волосся, але якщо я розпускаю волосся, я наступаю на них, це єдиний незручний момент. Я намагаюся збирати волосся у високий хвіст, щоб волосся не торкалися землі”.

Олена продовжила обговорювати свій розпорядок догляду за волоссям і то, як, на її думку, будь-хто може домогтися таких довгих волосся, як у неї.

“Моя порада тим, хто хоче довгих і здорового волосся, – кожна жінка може відростити своє волосся так само як у мене, якщо у неї є велике бажання і прагнення”, – сказала Олена.

“Я мою голову раз на тиждень, сам процес миття займає хвилин тридцять, але перед цим роблю зміцнюючу маску, з якої ходжу близько години. Я ніколи не сушу волосся феном, які не розчісую мокрі, дуже акуратно промокають рушником, щоб ввібрати зайву вологу. Моє волосся – результат багатьох років важкої роботи, а не всього лише кількох місяців”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.