ТОП-9 дівчат гігантів, від вигляду яких ніхто не може приховати подиву (Відео)

Якщо ви хочете дізнатися і побачити які найбільші жінки у світі, то подивіться відео нижче.

Завжди цікаво дізнатися які чоловіки та жінки найвищі у світі. Більше звичайно цікавлять жінки, бо довжина ніг у прекрасної статі має істотне значення для чоловіків. Це правильно, річ у тому, що всі хочуть бути стрункими та високими. Однак у всьому світі та у різних національностей зараз констатується не тільки збільшення зростання, але і зменшення. На зростання впливають різні чинники. Звичайно у світі не тільки зростання дивує, але гігантські розміри деяких людей дивують вчених.

Згідно з найбільшим дослідженням зростання у світі, голландські чоловіки та латвійські жінки – найвищі на планеті.

Зростання дівчат дивує оточуючих

Серед результатів, опублікованих в журналі eLife, дослідження показало, що південнокорейські жінки та іранські чоловіки показали найбільше зростання в зростанні за останні 100 років. Чоловіки в Ірані зросли в середньому на 16,5 см, а жінки в Південній Кореї – на 20,2 см.

На те, наскільки ми ростемо, сильно впливають фактори харчування і навколишнього середовища, хоча генетичні чинники людини також можуть мати значення. Діти та підлітки, які отримують краще харчування і живуть в кращих умовах, як правило, вище ростом, і на їх зростання може навіть впливати здоров’я і харчування матері під час вагітності. Це має довічні наслідки для здоров’я і навіть для освіти та доходів.

Якщо ви хочете дізнатися і побачити які найбільші жінки у світі, то подивіться відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.