Молитва, щоб позбутися від ненормативної лексики. Читайте з вірою в серці

Прости мене, Господь, і нехай Твій Святий Дух зробить мене, якщо я почну використовувати таку мову.

Молитва, щоб звільнитися від сприятливого поведінки

Господь, я молю, щоб Ти звільнив мене від мого сприяє поведінки стосовно моєї улюбленої людини, який бореться з залежностями. Я знаю, що сприяю виникненню проблеми, коли живу в запереченні, підіймаю свої власні потреби, брешу про те, що відбувається, або звинувачую інших.

Допоможіть мені жити правдою, говорити правду і бути сильним і активним в цій ситуації. Я молюся, позбавте моєї коханої людини, але також позбавте мене від шкідливих образів і дій. Амінь.

Молитва, щоб позбутися від ненормативної лексики

Господь, мій Страж, я молю, щоб Ти допоміг мені поставити варту собі на рот. Зізнаюся, я був винен у використанні нецензурної лексики, ненормативної лексики, расових і сексуальних образ і в оповіданні брудних анекдотів. Я знаю, що Твоє Слово говорить, що я повинен позбутися від лихослів’я.

Прости мене, Господь, і нехай Твій Святий Дух зробить мене, якщо я почну використовувати таку мову. Нехай слова моїх уст будуть чистими, побожними, добрими і чесними. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про звільнення від дисфункціональних відносин

Бог Вірності, я шукаю Твого звільнення від цих небезпечних відносин. Я прошу звільнити мене не від самих відносин, а від дисфункціонального аспекту. Будь ласка, допоможіть мені та моєму партнерові подолати наші погані навички управління конфліктами та навчитися ставитися один до одного врівноважено, з любов’ю, здоров’ям та підтвердженням.

Допоможіть нам ставити потреби інших вище самих себе і насолоджуватися гармонійними відносинами, які поважають вас. Амінь.

Молитва про те, щоб бути вільним від інвалідності

Господь, мій Цілитель, я прагну позбутися цієї недуги. Я стою на Твоєму Слові, яке говорить мені, що Ти прощаєш всі наші гріхи та зціляєш всі наші хвороби. Зціли мене, Господи, я молю.

Злодій прийшов красти й убивати та нищити, але Твій Син Ісус прийшов, щоб принести життя з надлишком, і я вимагаю це життя з надлишком для свого тіла. В Ім’я Ісуса я звертаюся до цієї гори та наказую вирвати її з коренем і кинути в море. Я заявляю про повну рухливості всіх частин мого тіла. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.