Подвійна зрада заради моделі Каті Осадчої: що відомо про першу дружину Юрія Горбунова

Юрій Горбунов зберіг дружні стосунки з колишньою дружиною і названою дочкою. Він продовжує спілкуватися з ними та зі своєю онукою, а також підтримує їх матеріально.

Відомий український телеведучий і актор Юрій Горбунов одружений на зоряній провідній Каті Осадчій і щасливий в сімейному житті. Пара оформила свої стосунки у 2017 році та виховує спільного сина Івана того ж 2017 року народження.

1 травня 2021 року Осадча зізналася, що вони з Юрієм чекають на народження другої дитини. Катя молодша за свого чоловіка на 13 років.
Юрій Горбунов, якому у 2021 році виповнюється 51 рік, вже був одружений з 1995 року по 2015 рік. Першу дружину Горбунова звали Людмила. Жінка була старша за свого чоловіка на 12 років.

Молоді люди познайомилися в театрі Івано-Франківська, в якому почав свою трудову діяльність Юрій після закінчення театрального інституту в 1992 році. Його майбутня дружина Людмила працювала в цьому театрі танцівницею. Вона була одружена і в її родині росла дочка.

Заради Горбунова жінка залишила чоловіка і пішла з дочкою до коханого.
У 1995 році закохані переїхали до Києва та оформили свої стосунки.

Людмила не наполягає на одруження, навіть навпаки, відмовляла. Але майбутній телеведучий був налаштований рішуче.
Юрій удочерив дочку Людмили Ксенію, а Людмила залишила роботу і стала вести домашнє господарство. За словами Горбунова, це його дуже навіть влаштовувало.

Спільних дітей у пари не було. Ксенія виросла, у 2011 році вона народила дівчинку. Так в 40 років телеведучий став дідусем. Сімейне життя Юрія та Людмили тривала 20 років.
У 2015 році стало відомо, що Горбунов розлучається зі своєю дружиною. Тоді він пояснив своє розлучення різними його з дружиною поглядами на життя. Тільки пізніше стало відомо, що саме в цьому році почався роман телеведучого з Катею Осадчою.

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Юрій Горбунов зберіг дружні стосунки з колишньою дружиною і названою дочкою.
Він продовжує спілкуватися з ними та зі своєю онукою, а також
підтримує їх матеріально.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.