Як Світлана Тарабарова починає свій день: лавандове поле і повітряний біле вбрання (Фото)

І як пише сама Світлана Тарабарова - день потрібно починати виключно з хороших думок. Тоді він буде хороший.

Як почати свій день, що він пройшов добре? На це питання знає відповідь Світлана Тарабарова. Найголовніше, щоб був відмінний настрій. Потрібно рано встати, посміхнутися в дзеркало собі та потім навколишніх обдарувати посмішкою. Краще при цьому одягнути улюблену свій одяг і відчути себе щасливою. Рада простий, але дієвий.

Світлана Тарабарова недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаву і красиву фотографію. Вона стоїть на тлі лавандового поля з чарівними квітами. При погляді на поле лаванди, відразу відчуваєш її незрівнянний запах. Але найголовніше Світлана Тарабарова підібрала собі одяг, яка вразила і потішила її шанувальників.

Білий колір повітряного костюма дає різкий контраст з кольором її волосся. А ще квітуче за спиною Світлани поле лаванди доповнює відчуття радості.

І як пише сама Світлана Тарабарова – день потрібно починати виключно з хороших думок. Тоді він буде хороший.
Спробуйте піти раді Світлани. Вона розуміється в хорошому настрої. Ви тільки подивіться на її фотографії, які вона розмістила раніше на своїй сторінці в інстаграм. На всіх фото вона не сумує і завжди з посмішкою. І напевно про щось хороше думає!

Запах лаванди та свіжий вітер, щаслива Світлана Тарабарова – відмінне фото.

Можливо це непросто почати день з хорошої думки, якщо вчора весь день долали проблеми, але ви спробуйте і побачите, що настрій у вас підніметься і смуток піде!

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.